Open Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Bloemakkers 9 Gieten
info@kuipersprintensign.nl
Whatsapp 0592250000

EcoLabel

Werken aan een beter en enrgiezuinig milieu..
Wij zijn continu bezig met het anders en beter verwerken van ons afval en engrgiezuinig en gasvrij werken.
Hieronder kunt u lezen wat wij momenteel zoal doen.
Nieuwe tips voor bijvoorbeeld afval wat voor anderen bruikbaar is zijn altijd welkom.

Zonnepanelen

We hebben 42 zonnepanelen op ons dak laten leggen door AGN Advies Groep Noord uit gieten.
Hiermee verwekken wij voldoende stroom op voor zowel bedrijf als woning en voorbereiding op gasvrij wonen en werken.

Warmtepomp

Door het hoge aantal KW wat we opwekken hebben we ruim voldoende stroom voor onze warmtepomp. Hierdoor hebben we onze gasaansluiting in het bedrijfsgedeelte af kunnen sluiten en werken we in combinatie met een waterboiler gasvrij.

Led verlichting

we hebben alle TL verlichting in het hele pand vervangen voor LED panelen. Daarnaast hebben we tussen de panelen bewegingssensoren geplaatst. Zo gaat de verlichting enkel aan waar iemand aanwezig is en automatisch uit als er geen beweging meer wordt waargenomen.

Afval en recycling

Ons afval wordt 100% gerecycled. We hebben een afval partner gevonden die ons restafval scheid en recycled. Maar het meeste afval, papier en vinyl wat overblijft van het produceren van stickers en reclamemateriaal geven we op een andere manier een ander leven. Het papier wordt bewaard en om de week bij ons vandaan gehaald. de opbrengsten zijn voor het goede doel. Het papier wat overblijft van de backing, dus het papier wat achter de sticker rollen zit, word afgehaald door een uitvaart onderneming welke dit kan gebruiken voor het produceren van boeken. dan hebben we nog het sticker vinyl zelf. Reststukken hiervan worden bewaard als deze nog zijn voorzien van backing en worden geschonken aan scholen en kinderopvang.

Tips of interesse in overbodige producten?

alle tips voor verbetering zijn welkom. Hier kunnen we altijd van leren. Of misschien bent u geinteresseerd om afval papier, resten plaatmateriaal, verwijderd oud reclamemateriaal of stickermateriaal van ons af te nemen kunt u ons een email sturen. We hebben altijd voldoende rest stickermateriaal om dit ruimschoots te verdelen over meerdere scholen en kinder centra.